Facebook BNVS     LinkedIn BNVS     

Introductie

Boomgaart & van Schaik is een belastingadvies en administratiekantoor gevestigd in Tiel, dat diensten verzorgt op het gebied van financiële administratie, loonadministratie en belastingen.

Voor een breed scala aan cliënten zijn wij actief in de detailhandel, de horeca, de medische sector, particulieren maar ook grotere bedrijven in de industriële sector.

Door de werkzaamheden in de diverse sectoren van het bedrijfsleven, is binnen het kantoor een ruime ervaring opgebouwd en kunnen wij ons uitstekend inleven in de specifieke problemen van het ondernemerschap. Het feit dat de leiding van het bedrijf in handen is van een tweetal personen die ook uit het bedrijfsleven afkomstig zijn, is hier niet vreemd aan. 

Degelijke basis

Boomgaart en van Schaik bestaat al ruim 20 jaar en onze directeuren hebben een ruime ervaring in de financiële branche. Onze relaties kunnen dus vertrouwen op de kennis die in al die jaren is opgebouwd.

Ondernemen is een hectische activiteit en veranderingen in de financiële wereld zijn nauwelijks bij te houden. Ook de overheid draagt haar steentje bij door met snel wisselende regelgeving nieuwe wetten op te leggen.

Het moet u in dit kader een gerust gevoel geven dat de medewerkers van Boomgaart & Van Schaik regelmatig hun kennis opfrissen middels opleidingen en het bijwonen van specifieke workshops en lezingen.

Persoonlijke benadering

Boomgaart & Van Schaik werkt in hoofdzaak binnen de sector midden- en kleinbedrijf en behoort daar natuurlijk zelf ook toe.

Het voordeel van een relatief kleinschalig administratiekantoor is dat wij het ons kunnen veroorloven nauw betrokken te zijn bij onze cliënten. Steeds weer blijven wij alert op nieuwe, al dan niet maatschappelijke, ontwikkelingen in zowel uw als ons vakgebied.

Boomgaart & Van Schaik kan u informeren over veranderingen die voor u in uw individuele situatie belangrijk zijn zodat gezamenlijk geanticipeerd kan worden op veranderingen.

Het ondernemerschap is gecompliceerd, naast de handel waarvoor de meeste ondernemers de voorkeur ligt dient een gedegen administratie antwoord te geven op ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Daarnaast heeft u ongetwijfeld behoefte om van gedachte te wisselen dan wel ideeën te ventileren met iemand die op zijn minst zich kan invoelen in uw situatie.

Boomgaart & Van Schaik is in staat de rol te vervullen van administratiekantoor en gesprekspartner.

 

Boomgaart & van Schaik

Grote Brugse Grintweg 161-A

4005AE Tiel


Centraal nummer: +31 (0)344 64 00 00
Fax: +31 (0)344 634 345


E-mail: info@bnvs.nl


BTW nr.: NL8006 56 453 B01
KvK nr.: 30107620
Becon nr.: 411024

Openingstijden:


Wij gebruiken cookies om de website voor u als bezoeker te optimaliseren.
Ok