Werkwijze

De werkwijze is afhankelijk van uw wensen op dit gebied, nagenoeg alles is mogelijk!

U kunt periodiek uw uitgaande en binnenkomende facturen aanleveren, als wij daarnaast uw bank- en of giroafschriften ontvangen en ook nog uw kasboek, dan zijn wij in staat een correcte administratie voor u te voeren die voldoet aan de voorschriften. Naar keuze retourneren wij u periodiek de stukken of u ontvangt ze eenmaal per jaar, bij het opstellen van de jaarrekening retour, nogmaals: aan uw keuze.  

Zelf uw administratie invoeren? 
Het is uiteraard ook mogelijk dat u zelf de administratie via administratieve software invoert, eventueel via Internet, waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat dat uw administratie direct door ons ingezien en bewerkt kan worden.

Wij werken hierbij samen met Accountview. Door ons kantoor worden nagenoeg alle lijnen van de Accountview software gebruikt, het inlezen van door u zelf gevoerde administraties is daarom vaak mogelijk. Indien het inlezen niet mogelijk is, dan is het overnemen van de proef- en saldibalans een eenvoudige manier om toch een rapport op te kunnen stellen.

Voor iedere administratie stellen wij een zogenaamd jaardossier samen, dit dossier bevat relevante zaken die bij belastingcontroles van belang zijn, denkt u hierbij aan loon- en BTW-aansluitingen, afschrijvingstableaus met kopieën van de gedane investeringen, etc. Onze ervaring is dat deze dossiers uitstekende diensten bewijzen en dat controles belangrijk kunnen worden verkort.

Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Boomgaart & van Schaik

Grote Brugse Grintweg 161-A

4005AE Tiel


Centraal nummer: +31 (0)344 64 00 00
Fax: +31 (0)344 634 345


E-mail: info@bnvs.nl


BTW nr.: NL8006 56 453 B01
KvK nr.: 30107620
Becon nr.: 411024

Openingstijden:


Wij gebruiken cookies om de website voor u als bezoeker te optimaliseren.
Ok